Follow

Første innlegg

  • 03.05.2014, 00:53

Hei, hei! 

Dette er da mitt første blogginnlegg, og denne bloggen skal være med gjennom tykt og tynt på min vei videre til en bedre hverdag og en ny meg.

Jeg har tidligere drevet med jojo-slanking der det har gått ut over både kropp og sinn. Jeg har vel ligget på ei grei vekt all over, men ikke der jeg har ønsket å være.
Litt over et år etter vi fikk Andreas, flyttet jeg fra Heimdal og ned til Tempe. Der fikk jeg tilgang på stien som går langs Nidelva, og dette skulle bli vendepunktet etter nesten 30kg ekstra på kroppen i underkant av to år.
I 2013 var jeg gjennom en kjapp slankekur, operasjon, en kort røykestopp og en vektøkning på ny som jeg dro i land og har klart å holde meg på målvekta siden.

Det var helt til jeg skulle bli enda sunnere...

Jeg bestemte meg i februar for å slutte å røyke, og litte tenkte jeg på at jeg havner i ei boble hver gang jeg prøver på dette.
Denne bobla er fyllt med godis, ekstra mye mat, og alt for stort inntak av kalorier og carbs. Kombinert med en liten depresjon, så kutta jeg all trening en periode også.
I kveld (lørdag) er det 11 uker siden og mye har skjedd siden da, både på godt og vondt.. Men alt i alt er jeg stolt over å ha klart å slutte nå, etter å ha hatt denne følgesvennen helt siden ungdomskolen.

Jeg har så smått klart å legge inn sunne matvaner igjen, men alt av søtt har smakt for godt til nå.. Nå er det på tide med en fortsettelse igjen, og denne gangen skal jeg klare det uten unnskyldninger.
Ja, det er lov å leve et vanlig liv, men frotsing er det slutt på. jeg begynner fra i kveld, og skal ha èn spisedag i uka der jeg kan unne meg det jeg har lyst på. Resten blir rikelig med proteiner og sunn mat og riktig trening.

Rota frem den gamle dataen etter jobb i dag, og fikk kikket på en del gamle bilder.. En del følelser dukket opp på ny fra tida som nybakt mamma, samt flere bilder på veien til der jeg var for 11 uker siden.
Fikk blod på tann, og ALDRI! skal jeg dit igjen. Jeg har allerede begynt og håper flere vil følge meg på vei1videre :)
Håper alle får ei trivelig helg :)

♥ Karina 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits