Follow

Søndag...

  • 12.04.2015, 23:35

Andreas sov over til Mimmi i natt og jeg hadde planen klar på alt jeg skulle rekke over før han kom hjem. Problemet var at jeg glemte å stille klokka, og våknet deretter også.. 
Våknet med et brak da klokka var 11, og hadde tydeligvis behov for søvnen.

Lagde chiapudding til frokost i går før jeg tok natta, og prøvde denne gangen med soyamelk med sjokoladesmak og toppet den med ferske jordbær og honningmelon.
Den var sykt god!!

Slo på tråden til mamma og fikk vite at de ikke hadde planer om å komme hjem før utpå dagen, så jeg hadde god tid til å steke brødene og gå meg en tur.
Det ble en tur på 8,12km på 1,5 time, og det er jeg fornøyd med. Jeg er vant til å bruke kortere tid på turen, men kan ikke forvente meg mirakler nå som jeg har vært så lenge i ro. Samtidig har jeg fortsatt en forkjølelse som henger i fra starten av påska med tette bihuler og kroppsvondt som ikke gjorde det så lett å løpe noe heller.
Men dette kan bare gå oppover i tiden fremover nå, for jeg har jo allerede klart å ta litt tak :)

Så... over til brødet jeg begynte å bake i går :)

Dette var altså et 14-timers brød som jeg blandet på kvelden og lot det heve i 12 timer før jeg hadde deigen over i brødformer og lot etterheve i 1 time. 
Jeg tenkte at jeg bare trengte to skiver til kvelds i 19-tida, men kjesset på noe godt fordi om litt senere så tror jeg tar en skive eller to ekstra i morgen for å teste ut metthetsfølelsen da. Brødet var ganske godt, så jeg skal ikke ha noen problemer med å få spist opp to stk. heller.

Til kvelds ble det litt ost, kjeks, druer og melon. Hele dagen har jeg også drukket kun vann med sitron og jordbær i.

Klapper meg selv på skuldra etter en vellykket dag uten godis, og håper på å få til en lik fortsettelse i morgen :) 

Tone Iren

12.04.2015 kl. 23:38
Det så godt ut! :-)

Karina

18.04.2015 kl. 00:11
Det var veldig godt :)
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits