Follow

Røykeslutt. Del 2

  • 06.08.2015, 10:10

 

Del 1 kan du lese om her.

Så kom veggen jeg absolutt ikke var forberedt på! Jeg ble demotivert på alt av trening, gikk raskt opp i vekt igjen og mistet meg selv..

Dobbeltsyn, svimmelhet, stress, kjenne at du ikke blir forstått av personer du skal kunne stole på, panikken for å ikke klare å "behage" andre samtidig som jeg bare ønsket å være alene +++
Dialog med andre var vanskelig da det kunne komme ut andre ord enn det jeg trodde jeg sa, missforståelser, og det å fortelle hva jeg hadde gjort en dag, måtte bare feies bort med "vi har sikkert funnet på noe hyggelig" fordi jeg ikke kunne huske noe av dagen. Alt gjorde det vanskelig å forholde seg til både meg selv og andre, og flere hadde problemer med å forholde seg til det.. En ekkel karusell som fortsatt går rundt innimellom, men heldigvis ikke så ofte.

Men.. jeg er fortsatt på veien videre.. Dørstokkmila er enda lang, men jeg forsøker så godt jeg kan for å holde meg i bevegelse, ute i frisk luft og være sosial så ofte jeg orker. 
På ny prøver jeg å bli kjent med den jenta som startet å røyke for 19 år siden. Jeg har lært utrolig mye både om meg selv og andre i denne perioden på både godt og vondt, og jeg må si at jeg er takknemlig for alle som har vist forståelse. Det å plutselig måtte stille spørsmål om hvem du er, er en stor påkjenning for de fleste og man har behov for å ikke bli forventet så mye av da bare et spørsmål om å bli med til butikken kunne være alt for mye.

Straks 1,5 år røykfri og har heldigvis ikke hatt lyst på røyk siden jeg sluttet. Det er befriende og jeg er utrolig stolt over hvor langt jeg har kommet.
Hvem skulle tro at det kunne bli slik? Bare av å kutte ut en ussel liten røyk? For man hører jo bare om de som har klart å holde seg unna røyken eller har begynt på igjen pga. røykesug eller vektoppgang..

Slik ble da min opplevelse, men ut av alt dette vil det bare bli så utrolig mye bedre fremover. Det er jeg helt sikker på!
Jeg har mange baller i lufta, og jeg gleder meg virkelig til å se resultatene av alt det jeg jobber med nå. Og ikke minst.. Jeg håper jeg aldri! får behov for å stumpe røyken igjen.

 

 
Takk for at du leste ♥

 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits