Follow

Mandag igjen, og 3! uker barnefri

  • 06.07.2015, 20:57

Hei kjære leser!

Forrige uke gikk kjemperaskt med superfint vær og mange aktiviteter, tur, grilling, stivkrampesprøyte og hygge med gutten og venner.

Andreas startet i går sin 3! uker lange ferie med pappan, og jeg sitter og legger en plan på hva jeg skal gjøre i denne tiden. 
Noe jobbing blir det, men har en del tid til overs så jeg skal komme meg i bevegelse minimum 3 dager i uka og fokusere på riktig kosthold.
Jeg er på et punkt der jeg går raskt fra motivert til umotivert, og det har vært generelt vanskelig å fokusere på riktig kosthold og spesielt de ukene jeg ikke har vært alene. Så uansett hvor tungt det blir å være uten han i flere uker, skal jeg nå få utnyttet det så godt som jeg bare kan. Målet er i alle fall å klare å snu tankegangen tilbake der den hører hjemme slik at jeg får det til hver uke!

Jeg er superspent på utfallet, fordi om jeg ikke har så høye forventninger til meg selv denne gangen. Men at jeg skal ha det bedre og lettere enn i dag, det er jeg helt sikker på! Grunnlaget for uka er lagt og kjørte en lett økt med strikk, knebøy og planken i 30 sek. (I morgen blir det enda mer!).

Avslutter kvelden med en frisk smoothie og ønsker deg en fin uke :)
 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits