Follow

Nye muligheter

  • 05.01.2016, 00:21

I går var det endelig en dag uten kvalme på over ei uke og jeg virkelig lengtet etter sunn og god mat igjen. Jeg ble fysen på fisk på lørdag, så inviterte lik så godt søs og barna ned til middag i går. Med dilla på strikking ble det ikke "nok tid" til å dra på butikken på lørdag så måtte ta bena fatt til Rema i går, noe som var både en kald og frisk fornøyelse men som i tillegg ble årets første gåtur på over 4km. og en sykt god middag med laks og rotgrønnsaker.

Det merkes at kroppen ikke er den samme som for bare noen mnd siden, og det er utrolig stor forskjell på å være aktiv og normalvektig kontra overvektig.
Det å kjenne at kroppen stritter i mot når du er ute for å gå det som før bare var en liten tur i friske minusgrader, og å legge seg med kramper i knærne er absolutt ikke behagelig, og jeg har lovt meg selv at dette ikke kan fortsette lengre. Jeg hadde så mye glede og overskudd for snart to år siden, og det er på tide å ta tilbake dette og gi kroppen det den har behov for og fortjener.

I dag har kroppen sagt stopp igjen med muskelverk og brygger nok mest sansynlig på en forkjølelse som ikke skal få stoppe meg. Maten har gått greit til i dag, men i morgen skal vi ha pannekaker til middag og jeg har en haug med pannekakerøre med masse sukker i liggende i skapet. Så da gjenstår det å se i morgen hvordan jeg takler det og om jeg får til å prioritere en sunnere løsning i løpet av dagen.
Iselin Renée

05.01.2016 kl. 17:07
Så flink du er :)

Karina

06.01.2016 kl. 21:34
Iselin Renée: Tusen takk :)
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits