Follow

Dagen derpå

  • 10.02.2016, 13:31

Gårdagen ble jo litt annerledes enn hva den har vært i et par år nå, og jeg må innrømme at jeg tok litt hardt i da jeg trodde jeg skulle klare 200 hopp med hoppetau og 10 minutter med rockeringen. For jeg tar meg selv ofte i å tenke at jeg ligger på samme nivå som før jeg sluttet å trene, og får hver gang en påminnelse om at det er jeg absolutt ikke! Haha! 

Jeg hadde virkelig trua på at å hoppe hoppetau skulle være lett, men med ekstra kilo på kroppen og en lang periode med minimal spensttrening ble det en ekstra tung trening med toppen 7 runder sammenhengende. Jeg holt ut da, og fullførte mine 200! 10 minutter rockering derimot ble til 5 minutter med smerter, for etter ca.10 runder måtte jeg hente den tykkeste hettejakka for å polstre hoftene. Det ble med de 5 minuttene og i dag er jeg lett mørbanka..
 Jeg er fortsatt sterk i armene, så hadde nok glatt klart 10-20 push ups til, men først skal jeg fokusere på å komme i gang igjen.

Nå har jeg akkurat spist en kjempegod salat med laks fra middagen i går, så nå skal jeg bare ordne meg litt før jeg tar en spassertur til postkontoret for å hente en pakke fra G-sport som jeg har ønsket meg lenge, og gledet meg masse til!

Ønsker deg en fin dag ♥

Juliane Marie Aas

10.02.2016 kl. 14:11
Det så godt ut!

Karina

10.02.2016 kl. 16:28
Juliane Marie Aas: Det var veldig godt, også så kjekt med rester fra dagen før :)
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits