Follow

Jeg gjorde det virkelig ikke?!!

  • 12.03.2016, 12:48

Med all den fokusen på inntak av smågodt, hva det gjør med kroppen om det blir for mye, og hvor mye man må trene for å forbrenne møkka, så valgte jeg å gå for tilbudet. Jeg har alltid vært glad i godteri, og det er ikke til å legge skjul på at det faktisk har blitt mitt svakeste punkt etter at jeg sluttet å røyke for to år siden. Jeg har knapt ikke klart å gå en dag uten å putte noe søtt i munnen, og inkludert en stillesittende hverdag har det vært med på å gjøre meg lat og feit!
Det er kun min skyld, men med så mye motgang på kort tid og ingen ønsker om å gjennoppta røykinga igjen, ble det til at jeg rømte i spisinga for å holde motet oppe på resten av motgangene og usikkerhetene som gnagde meg hver dag.

Det er absolutt ikke å anbefale, men det var det som skjedde når det ble for mye å takle. Også smalt det på en runddans med negativitet, tretthet og man har mer enn nok med seg selv å forholde seg til. Mange er flinke til å skjule dette utenfor husets fire vegger, men for min del går det ikke da jeg dessverre ikke sto først i køa da noen delte ut pokerfaces og falske glis.

Såh.. Med dårlig råd og søtsug nesten hver dag uansett, så hvorfor ikke kjøpe inn en del nå som det er på tilbud?! 
Da har jeg ekstra penger til å kjøpe inn den litt sunnere varianten av mat som jeg ønsker å unne både meg og Andreas.
Tidligere har jeg kjøpt en pose godt og latt den være åpen. Vel bekomme liksom..
Men denne gangen fikk jeg lyst til å gjøre noe annet og se om det virket, for uansett må jeg lære meg å ha varer som frister i skapet om jeg skal gi gode verdier videre til Andreas. For det skal være lov å spise spise godis så lenge vi ikke overdriver og bruker det til å glemme følelslene.

Det var på tide å ta oksen ved hornene! 
Så jeg kjøpte lik så godt inn to kilo smågodt til en nett sum av 60kr! i går. (Hamstret selvfølgelig inn andre matvarer også).
Tok frem noen brødposer for å fordele det hele på like mengder med godteriskåla som målebeger.
Så nå har vi 5 poser med smågodt fremover som skal åpnes kun på lørdag. Samtidig som det ble igjen litt til meg i kveld ;)
Så får vi se nå da, om det hjelper å ha en plan og dele det opp for å ikke spise for mye på en gang.

God lørdag, og kos deg med godisen ♥
 

Benedicte Arntzen

12.03.2016 kl. 17:20
uff, jeg har kjøpt alt for mye godteri på dette salget - jeg klarer jo ikke spare heller så har spist det til middag i mange dager nå!

Karina

13.03.2016 kl. 00:02
Benedicte Arntzen: Uffda.. Godteri til middag er vel ikke det mest gunstige. Har du prøvd å fordele det i mindre poser? Det hjelper meg mye bedre enn en lettåpnet papirpose :)
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits