Follow

En velfortjent hviledag

  • 12.04.2016, 22:04

Å komme med noe positivt eller humoristisk har virkelig vært vanskelig den siste tida, og det er så utrolig mye som skal på plass rundt meg nå at jeg føler jeg må konsentrere meg om å holde på motivasjonen på treningsfronten i første omgang slik at jeg virkelig får i gang den positive karusellen igjen.
Men om jeg ikke oppdaterer her inne like ofte som før, så er jeg fortsatt i gang og har i dag en velfortjent hviledag etter to dager på rad med tur og 1,6 mil bak meg. Pittelitt jogging ble det begge dagene også.

Jeg var så heldig å få med meg Monica på søndag og mamma på mandag, og det gjorde det mye lettere å komme meg ut. 
Tankene har ofte streifet 5 år tilbake i tid da jeg gikk ned 27kg, og hvor lett det var da.. Hvor lett det var å spise mindre og renere, hvor lett det var å hoppe i skoa og komme seg ut, og hvor lett det var å få til å jogge i lengre og lengre distanser for hver gang.
Det er ikke like lett i dag for å si det slik.. Og jeg har kanskje tenkt alt for mye på hvordan det var for så mange år siden?

Jeg har faktisk rundet de flotte 30 i mellomtida og vekta står nok mere fast enn før. Men jeg prøver så godt jeg kan, og har foreløpig gjort unna 16/100 på "10 mil i april". Og det er bare 2,7km mindre enn totalen i mars, så jeg fortsetter å ha trua når jeg ser at det blir resultater av dette. Så får kostholdet komme litt lettere av seg selv etterhvert når puslespillet rundt begynner å ta form.


 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits