Follow

Hvordan har det gått?

  • 13.07.2016, 21:00

Nå er det en uke siden jeg rundet 2 måneder på lavkarbo, og resultatet er så verdt det!
God mat, sjelden sulten, og mer energi og overskudd i hverdagen har vært så utrolig godt å kjenne på igjen.

Kontrasten mellom vanlig mat og lavkarbo er at du kan kose deg med kremfløte, smør, bacon osv.. Altså feitere mat daglig,
og at du oftere må lage maten alternativ og fra bunnen av (som brokkolisalaten på bildet for eksempel), i stedet for å bare varme opp halvfabrikat.
Og resultatet av to måneder på lavkarbo? Er minus hele 8,5kg, og jeg er storfornøyd!

  

Den siste uka har derimot vært ganaske tung å få til kostholdsmessig med Andreas her hjemme før han nå dro på ferie til pappan for to uker.
Jeg har villet hatt det så nøytralt som mulig uten for mye fokus på dette med mat og slikt, og det gjorde at kroppen ikke spiller helt på lag i noen dager.
Men nå har jeg fått handlet inn mye av det jeg trenger for de neste ukene som jeg bare har meg selv å konsentrere meg om, og alt er lagt til rette for enda noen skritt til, og dette blir bra!

Det er så fantastisk når man endelig klarer å kjenne fremgangen igjen.. Veien videre ♥

 

eveliin

13.07.2016 kl. 21:36
ååh nam det så godt ut :D

Karina

13.07.2016 kl. 22:19
eveliin: Mhm! Det var det også :D

Ida Øverland Eriksen

14.07.2016 kl. 23:12
åh dette her så jo sykt digg ut! er litt gira på å prøve lavkarbo jeg også! får se hvordan det blir. er litt vanskelig å kutte havegrøten synes jeg hahhaa. men kan jeg kanskje fortsette å spise det til frokost, dersom jeg holder meg unna resten av dagen? hva tenker du om det?

Karina

15.07.2016 kl. 07:39
Ida Øverland Eriksen: Havregrøten kan du godt bytte ut med eggerøre og bacon, eller noe annet godt. Man blir mett på fett og ikke karbohydrater, slik at man også ikke har behov for å spise like mye som når man spiser mat med mye karbo. En fin regel er å holde seg til mat med maks 5g. karbo pr. 100g vare, og havregryn har hele 61g. pr. 100g. Lavkarbo går ut på å ha et inntak på mellom 15 og 150kh pr. dag, så det er mange muligheter :) Du kan lese deg litt opp på Fedon.no, så får du en pekepinn på hvordan det fungerer :)
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits