Follow

OVERRASKET SA DU?!!

  • 17.07.2016, 22:10

Det er ikke alltid man klarer å se hvor store framskritt man selv har gjort annet enn at man har "gjort et framskritt"..
Jeg har den siste tiden kommet meg inn i noen klær som ikke har passet på en god stund, men har også følt at det ikke har vært den store forskjellen fordi om vekta har sagt en del, når klærne fortsatt har vært litt trange.Det var til jeg i dag tok på meg løpejakka som jeg ikke har brukt på et par måneder nå, og som jeg brukte til alle anledninger da det var den eneste jakka jeg eide som magen fikk plass i. I hvertfall det siste året.. Da jeg skulle kjøpe løpejakke prøvde jeg flere modeller for damer i alle merker og størrelser, men fikk de ikke igjen, så jeg endte opp med å måtte kjøpe en stor herremodell istedenfor, noe som absolutt ikke ga noen boost på selvtillitten.. foråsiesånn!

Men i dag da jeg skulle ut for å bevege litt på meg etter helgas morroheter, så var den jaggu for stor og bare hang på helt uten fasong.
Både jakken og skoene jeg har hatt like lenge måtte strammes inn for å føles behagelig på, og jeg er så syykt glad og klar for flere framskritt på vei1videre nå at jeg nesten ikke klarer vente! En så deilig følelse å endelig se hvor bra jeg har gjort det de siste månedene at jeg toppa det med flere joggeintervaller på turen :) Jeg har fortsatt et godt stykke igjen, men endelig ser jeg lys i tunellen etter to mørke år med depresjon og vektoppgang.
Med dette vil jeg si til alle dere som sliter med vekt, dårlig selvtillitt eller andre ting som tunger hverdagen:
Ikke gi opp!
Fortsett å kjemp for det du ønsker å oppnå i din hverdag, og ikke la motgangen knekke deg fordi om ting stopper opp for en stund.
For du vil komme dit til slutt, når du er akkurat klar for det selv ♥

Christine Dragr

17.07.2016 kl. 22:15
Kjempe flott resultat! Stå på :)

Karina

17.07.2016 kl. 22:23
Christine Dragr: Tusen takk :)

Hege Kristin

17.07.2016 kl. 23:02
flink du er! <3

Karina

17.07.2016 kl. 23:34
Hege Kristin: Tusen takk søte <3
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits