Follow

Jeg ble hekta!

  • 01.03.2016, 22:49

"Jeg prøver noe lett første gang". 
Slik begynte det i det små.. Jeg forsøkte flere ganger, bare for morro skyld.
Og dritt gikk det. Misslykket nok en gang.. Helt til jeg skulle prøve meg på noe nytt, og denne gangen skulle det ikke mye til før jeg følte jeg var verdensmester. 


En strikkeoppskrift! 

Jeg ville strikke en ullbukse i rillestrikk og flere farger, for den var bare så utrolig stilig!
Å følge den til punkt og prikke var ikke aktuelt da jeg ved flere anledninger har bantes meg grønn over den forbannade rangborden som alltid måtte gå skeis.
Her har jeg sittet og regelrett ropt "rett, rang, rett, rang" i takt mens hele kroppen vugget, og jeg til slutt kunne se for meg selv sitte inne på et hvitt rom med en enslig enkel madrass, i et hjørne nede på gulvet..

Vel.. Jo mere jeg har forsøkt, jo vanskeligere har det vært å få noe greit utav det, og haugen med ferdigtvinna sau vokste også deretter. To nøster i samme garn og farge, og nok et par rundpinner til ble kjøpt inn. Uten mål, der meninga var å få til et sykt flott heimstrikka plagg jeg kunne være stolt av.

Buksa ble starta på, og med runde etter runde ble omsider den ene foten ferdig. Så stolt som jeg var, klarte jeg selvfølgelig ikke vente med å prøve den på guttungen. Rett på, uten forvarsel braste jeg ut at han måtte komme og se på noe! Og med hans mannfolk-gen så er jeg overbevist om at det var et lurt trekk.

Buksa ble prøvd på med en tilbakemelding om at "vi kan jo bare ha den slik mamma", for den var jo ikke sååå fin. Heldigvis snakker ungen rett fra levra og mente ikke den var stygg, men den var bare ikke så veldig fin. (Jeg velgerå tenke det i alle fall).
Jepp! Da var den godkjent, og jeg heiv meg videre over strikkepinnene og fikk den ferdig 3 minutter og en løpetur i komisk stil før årets akedag som skulle holdes i underkant av 10 minus. Det ble vel óg den siste av vinterens kaldeste kuldedager, men guttungen holdt seg varm og tørr hele dagen.
Mission accomplished! 

Etter det har jeg strikket hele to vellykkede pannebånd med mariusmønster, hvor jeg til slutt i all banninga mistet tellinga på hvor mange ganger jeg har rakket opp rangborden igjen. (Broder´n! Du må sende oppover penger til sparebøssa).
Men det beste av alt!? småspisinga er så og si borte!! 
Nå, snart to ferdigtvinna småsau fattigere på én dag har jeg fått streng beskjed av sønnen på 6år om at jeg har strikkeforbud i morgen. Det kommer jo selvsagt an på hvor lang denne natta blir...
Og bildet av det hvite rommet..? Det har blitt endret til et flott bilde av mor og sønn i to like mariusgensere til høsten.
Jeg tok meg vel ikke vann over hodet igjen? 

Jeg ble visst hekta!

Blir utrolig glad for likes og delinger ♥

 

Fotoshoot

  • 29.10.2015, 22:48

En av mine hobbyer er fotografering. Jeg kjøpte mitt første speilrefleks da jeg gikk gravid for 6 år siden, og fikk anbefalt å starte med manuell instilling. Jeg tok dette bokstavelig og sleit virkelig med å forstå kombinasjonene på innstillingene, og kameraet ble i perioder ikke tatt i bruk på flere måneder. Jeg ga ikke opp, og har prøvd og prøvd meg frem, og enda kan noen bilder bli helt på jordet. Jeg tar for det meste bilder av mennesker, og blir like begeistret for hver gang når jeg ser hvor mye jeg faktisk har forbedret meg siden sist gang. Enda mere stas er det når de som får bildene blir fornøyde også.
Drømmen er å kunne leve av fotografering en dag. Og frem til da.. Vil jeg fortsette å forbedre meg så mye jeg kan.

Her er noen konfirmasjonsbilder jeg tok i år.
 

#Foto #hobby #konfirmasjonsbilde

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits