Follow

BEDROOM

  • 20.07.2016, 22:17

Å ha det fint hjemme er viktig for både trivsel og energi, og ikke noe annet er så godt som å legge seg på et soverom
som er tilpasset akkurat deg når du enten skal sove eller bare slappe litt av.
Vi har bodd i vår 2-roms i 5 år nå hvor vi deler soverom. Andreas´ del ble ordnet i fjor, og nå var det endelig min tur.
Med overskuddsmaling, taklampe som ble kjøpt inn for et par år siden og gratis sengegavl, ble det endelig litt fart på sakene!

Etter 5 år med et kjedelig soverom med guffen farge og flere hull i veggen ble det endelig mitt!
Gavelen ble tilpasset sengen og trukket om med fantastisk god hjelp fra søster´n. Det måtte til med et par runder i sikringsskapet og 
en god dose tålmodighet og galskap, men til slutt kom det opp nattbordshylle og taklampe som kronen på verket. 
Og jeg er sååå fornøyd!

Aldri har jeg satt meg på soverommet for å bare koble av.. Før nå ♥

Hva synes du?

System i rotet?

  • 18.02.2016, 23:46

Hei hei!
Har dere hatt en fin dag?

Min dag har vært mer effektiv enn den har vært på lenge, og jeg må si at de lysere dagene hjelper masse på humøret for tida.
Så i dag har jeg røsket ut av skuffer, esker og skap for å prøve å få litt mere system her hjemme, men om det funker gjenstår å se etterhvert som tiden går. 
For å ha system i rotet er ikke akkurat det samme som å ha rot i systemet, og jeg er 100% sikker på at jeg kommer til å irritere meg grønn en god stund fremover over at jeg aldri finner det jeg skal ha. Det blir med at jeg legger noe på en "lur" plass (som ikke akkurat er så lur), også får jeg panikk når jeg for eksempel har en buss jeg skal rekke.

Resultatet er da at innholdet i skuffer og skap ligger som en herja krigssone på gulvet når jeg kommer hjem igjen, og guttungen skjønner ikke hvordan alt dette rotet kan ha blitt til. Er vi ekstra heldige så venter vi besøk om en halvtime, så alt blir stappet tilbake igjen uten system i det heletatt. 
Det positive da er at jeg har fått sett hvor alt blir lagt igjen, og slipper samme regla om igjen på noen av skuffene. 
Det geniale er jo at Andreas også har oversikt i rotet mitt, så jeg kan spørre han om hvor jeg har lagt noe, og han går og henter det. Haha!

Men nå blir det litt mere fokus på system fremover.. Jeg startet i fjor med å merke noen esker, men kom ikke lengre enn som så..  Nå blir det forhåpentligvis andre boller slik at det blir lettere for oss begge å finne det vi skal, uten å være redd for å måtte tømme hele skapet.
For det er sant.. Er det kaos i hjemmet, blir det kaos i hodet.

Har du system i rotet? 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits