Follow

1 år som røykfri og endelig ny giv

  • 18.02.2015, 22:12

Det siste året har jeg rett og slett mistet gnisten på hele greia. Og i mangel på noe som helst fremgang og positivt å vise til her inne, holdt jeg meg heller langt unna. Nå har jeg endelig begynt å få tilbake piffen litt, og er på min andre dag med et normalt kosthold og uten godis. Jeg har ikke kommet i gang med styrketreningen enda, men det kommer seg etterhvert det også om jeg kjenner meg selv rett :) 

I begynnelsen av 2014 var jeg på mitt aller "sprekeste", og vekta hadde tross alt vært stabil i 6mnd. så jeg bestemte meg for å stumpe røyken 15 februar 2014... 

Cold turkey!

Lite visste jeg da, at kroppen skulle reagere som den gjorde.
Det å kutte ut selve røyken var ikke noe problem og jeg har ikke hatt mye til røyksug ellernoe, men kroppen derimot har vært på en aldri så liten snurr.
I samme slengen har det bare dukket opp flere og flere ytre påkjenninger jeg ikke har hatt kontroll over, som sykdom i familien, en lege som ikke har sett meg m.m. som også har vært med på å dra motivasjonen min nedover. 

Jeg håper for alt i verden at jeg ALDRI trenger å tenke på å slutte å røyke igjen! Men...

En milepæl er nådd.. Jeg har vært røykfri i et helt år, og det kan ikke beskrives hvor deilig den følelsen over å ha klart det, med alt som har skjedd rundt meg hele veien er.
Etter 19 år, har nok kroppen hatt behov for å være på "rehab" uansett hvor mye jeg har hata den i alle disse mnd., og nå er det på tide å gi faen igjen og kjøre på som best jeg kan. Vekta er nesten tilbake til start, men jeg har gjort dette før og jeg vet nå hva kroppen responderer godt på. Denne gangen går det kanskje liiiitt raskere enn 3 år på å nå målet på -20kg også ;) Jeg har i alle fall trua og håper at all den motgangen jeg har hatt i 2014, snur seg til fremgang i 2015 :)
Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits