Follow

På tide med riktig kosthold!

  • 18.03.2015, 11:35

Da er dagen kommet.. Kostholdet skal endres!

Jeg har brukt noen uker nå på å prøve og feile i matveien og kjenner jeg ikke har kontroll på det jeg putter i meg. Det er altfor lett å tenke "skitt au" og putte en sjokolade eller to i munnen, eller hive på en ekstra porsjon til middag. Men nå MÅ jeg bare få tilbake kontrollen igjen. Dette går på helsa laus, og jeg hater virkelig å være der jeg er i dag.

Å misstrives med egen kropp og sinn, og samtidig ikke klare å finne nok motivasjon til å stå i mot fristelser er ikke bare bare. Den onde sirkelen er vanskelig å komme ut av og jeg har nå forsøkt i et år med motsatt virkning. Samtidig har jeg hatt litt større fokus på at jeg skal klare dette i de siste ukene, og i dag er første dagen hvor jeg kjenner at denne gangen skal det gå bra.

Siden jeg ikke klarer å holde fokuset med kun vanlig mat, så begynner jeg med litt NOKA. Shake på morran, og en varmlunch med Tacogryte. Ellers skal jeg spise sunn og god middag, og for eks. Chiapudding/Kesam/frukt og bær til kvelds.

Innen uka er ferdig skal jeg også ha klart å utføre ei styrkeøkt. 

Jeg kjenner virkelig at jeg er i gang med noe stort for meg selv og Andreas, og jeg gleder meg til en lysere, lettere og gladere hverdag :)

Noen bilder fra forrige uke:


 
 

 

 

 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits