Follow

Sunday - Funday

  • 19.04.2015, 23:31

Da er søndagen straks over, og jeg og Nadia hadde bestemt oss for å gå en tur til Våttakammen i dag. Vi hadde en fin tur, og så utrent som jeg er for tida så ble det et par korte drikkepauser på tur oppover. Men det er det verdt når man ser ut over den fine byen vår :) På tur ned hadde vi det litt gøy også og det ble vel mere fokus på lek og morro enn rask gange. Men litt morro må man jo ha også mens man prøver å være flink. Rasket sammen noe laks med grønnsaker som gjorde seg selv i ovnen etter jeg kom hjem. Har virkelig fått dilla på smaken av ovnsbakt fisk og tilbehør. Mmm...

Håper flere har hatt en like fin dag som oss :)


På tur opp!


På toppen


Venter på tur til å hoppe...
Litt sol og hvile må man ha etter all den hoppinga
Leker litt med lukkertid


DIPS!!! ERS!!


Beste middagen!God lørdag

  • 18.04.2015, 22:02

Det er pappahelg, så jeg benytter kvelden med søstern og mine to nieser og koser oss med biff, Cold Justice og noe godt i glasset :) Det er lenge siden det!

I morgen håper vi på oppholdsvær, slik at vi kommer oss ut i marka :)

Sjekk ut bloggen i morgen for oppdatering fra turen. Fortsatt fin lørdag :)

Hva skjer med kroppen?

  • 17.04.2015, 14:56

Nå har jeg gått godtesjuk og matsjuk helt siden jeg bestemte meg for å kutte røyken. Bare det at jeg dro på butikken for å kjøpe inn ingredienser og bakte frøbrødet til Berit Nordstrand etter en samtale med en god venn, så har jeg ikke hatt cravings i det heletatt! Jeg har ikke fått i meg all maten jeg har laget engang. Druer har jeg vært og plukket litt i kjøleskapet, men vi har vært to som har delt en boks på flere dager i motsetning til en hel boks på en dag tidligere.

Jeg er fortsatt litt paff over virkningen jeg har fått av kun brødet, men knekkebrødene er historie og dette er iallfall noe jeg skal fortsette med! Nå sitter jeg og varmer opp med litt musikk før jeg skal ta en spassertur. Håper været holder seg en god stund :)

Søndag...

  • 12.04.2015, 23:35

Andreas sov over til Mimmi i natt og jeg hadde planen klar på alt jeg skulle rekke over før han kom hjem. Problemet var at jeg glemte å stille klokka, og våknet deretter også.. 
Våknet med et brak da klokka var 11, og hadde tydeligvis behov for søvnen.

Lagde chiapudding til frokost i går før jeg tok natta, og prøvde denne gangen med soyamelk med sjokoladesmak og toppet den med ferske jordbær og honningmelon.
Den var sykt god!!

Slo på tråden til mamma og fikk vite at de ikke hadde planer om å komme hjem før utpå dagen, så jeg hadde god tid til å steke brødene og gå meg en tur.
Det ble en tur på 8,12km på 1,5 time, og det er jeg fornøyd med. Jeg er vant til å bruke kortere tid på turen, men kan ikke forvente meg mirakler nå som jeg har vært så lenge i ro. Samtidig har jeg fortsatt en forkjølelse som henger i fra starten av påska med tette bihuler og kroppsvondt som ikke gjorde det så lett å løpe noe heller.
Men dette kan bare gå oppover i tiden fremover nå, for jeg har jo allerede klart å ta litt tak :)

Så... over til brødet jeg begynte å bake i går :)

Dette var altså et 14-timers brød som jeg blandet på kvelden og lot det heve i 12 timer før jeg hadde deigen over i brødformer og lot etterheve i 1 time. 
Jeg tenkte at jeg bare trengte to skiver til kvelds i 19-tida, men kjesset på noe godt fordi om litt senere så tror jeg tar en skive eller to ekstra i morgen for å teste ut metthetsfølelsen da. Brødet var ganske godt, så jeg skal ikke ha noen problemer med å få spist opp to stk. heller.

Til kvelds ble det litt ost, kjeks, druer og melon. Hele dagen har jeg også drukket kun vann med sitron og jordbær i.

Klapper meg selv på skuldra etter en vellykket dag uten godis, og håper på å få til en lik fortsettelse i morgen :) 

Dagen i går

  • 09.04.2015, 23:44

Gårdagen skal jeg ikke klage på, for jeg klarte endelig å putte støpslet på mølla i stikkontakten igjen. Kjente en god stund på at jeg hadde sykt lyst å gå en tur ute, men med masse vind ute ble det 45min. på mølla i lett stigning og biggest looser på tv istedenfor. Men det funket det og! Jeg blir alltid glad og inspirert av å se hvor hardt de jobber og får virkelig lyst til å stå på selv. Etter mølla ble det 30 knebøy og 20 push ups for å ta en lett start på styrketreningen.

 

Dagen i dag derimot gikk ikke som ønsket... Jeg sliter med at jeg får lyst på noe på kvelden, og klarer ikke å begrense meg nok etter middagen.

Jeg skal heller prøve å fokusere på det jeg klarer å få til, slik at det blir lettere å fortsette med det jeg ønsker og at jeg forhåpentligvis ikke bruker så lang tid på å komme tilbake i en rutine igjen :)

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits