Follow

Vinne inngang til Vitensenteret i Trondheim for familien i sommer?

  • 02.05.2015, 18:10

Tone Iren hos Mediakaos har en konkurranse på bloggen om å vinne inngang for familien på Vitensenteret i Trondheim. Dette skal gå til en familie som fortjener det, og du må begrunne hvorfor hun skal trekke akkurat deg og din familie. 

Sjekk ut Mediakaos sitt blogginlegg her. Bilde lånt fra Vitensenteret sine nettsider.

4 dager..

  • 01.05.2015, 22:53

Alright! Denne uka har jeg holdt litt hemmelig til nå for å se om jeg ville klare å gjennomføre. 4 dager klarte jeg nesten med glans. Fikk gått tur hver dag og om det så bare var på mølla, så ble de over en time hver gang. Hadde planer om å klare to turer pr. dag, men måtte innse at en tur om dagen var realistisk nok. 

Dagene har forsåvidt gått greit med god mat hver dag, to turer på mandag, og en tur ellers de andre dagene. Hadde litt vondt i knærne en kveld, men det var ris til egen bak da jeg tok i litt for mye på turen min. Litt vanskelig å holde igjen løpinga når man kjenner kondisen fortsatt er bedre enn for 20kg siden.  Yey!

I dag sa det stopp gitt.. Våknet og var virkelig gretten, og hadde tydeligvis ikke lyst nok til å komme meg hverken ut eller på mølla. Så da ble det hjemmedag med ekstra mat og dårlig samvittighet? 3! proteinpannekaker med sjokoladesirup og lett syltetøy til kvelds pga. dårlig fordeling på tidligere måltid.. Kan ikke huske sist jeg var så mett og hadde vondt som akkurat nå, men sjokoladen og potetgullet har jeg endelig klart å styre unna :) Hurra!

Vil si jeg uansett har gjort en bra jobb hittil denne uka, og i morgen er ikke noe unntak fordi om dagen i dag ikke ble som ønsket. Ny dag med flere muligheter, og treningsklærne skal på nok en gang! Dette skal jeg jobbe med ut uka, før Andreas kommer hjem på mandag og jeg er over på vanlig kosthold igjen.

Grunnen til at jeg tar litt av nå, er for å kvitte meg med de gamle vanene som jeg har slitt med å komme over det siste året. Jeg føler dette virker mye bedre enn det jeg har prøvd, og så lenge hode og kropp jobber sammen så er jeg fornøyd så langt :)

 

Litt av uka så langt


 

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits