Follow

Endelig ei real treningsøkt

 • 27.06.2014, 23:33

Da var det fredag og soffaen har vært min venn i kveld. Etter så og si 4mnd med kun noen få enkle styrkeøvelser så tok jeg den helt ut på trening i går.
Det kjennes i dag for å si det mildt, men er lenge siden jeg har vært glad for å vralte som ei gås bortgjennom stuegulvet.
Takket være min snille mamma, så har jeg også fått muligheten til å trene etter jobb en dag de ukene jeg har Andreas hos meg, og det bidrar til at treningslysten kommer mer og mer tilbake. Hurra!

Fikk prøvd ut en ny øvelse i går som virkelig tok tak på både lår og rumpe, og som jeg absolutt skal fortsette med.
(Viser helt feil teknikk på bildet, men var ikke lett å få det til alene på 10 sekunder).
Nå blir det å lade opp til to fine dager med verdens beste, og et par lette økter med styrketrening. Mon tro om det blir en runde på mølla også siden jr. er ivrig på å se meg prøve den store sorte greia som står midt i stua.

God helg til alle :)
 

Saturday

 • 14.06.2014, 11:32

Det er lørdag, og det er veiedag!
På en uke har jeg gått ned 0,5kg og inn 3cm over magen. Det skal jeg si meg fornøyd med siden jeg har spist ganske mye, og jeg har ikke trent mye styrke denne uka. Jeg har derimot holdt meg i aktivitet ca. annenhver dag og fokusert på å spise sunnere.
Det at jeg nå ser resultater, gjør meg gira på styrketrening igjen, da jeg har opplevd hvilken effekt det har på kroppen, men det får jeg ta i morgen.

Nå har jeg inntatt en god porsjon havregrøt og skal gjøre meg klar for å være sosial med gode kollegaer. Vi skal nemlig gå oss vill i egen by :)

 • MAT
 • Sløvedag og dårlig motivasjon

  • 10.06.2014, 09:29

  Jeg har jo slitt en del med motivasjonen de siste mnd, og i går var heller ikke noe unntak. Kjente alt var tungt og kjipt fra jeg våknet, og soffaen og tv`n var en god venn mesteparten av dagen.

  Jeg hadde planlagt å gå en tur, men det ble bare med en sykkeltur til butikken for å kjøpe sellerirot og noe annet småtteri før middag.

  Leg fikk laget verdens beste torskemiddag etter tips fra Monica, og jammen skal denne lages mange ganger :) 

  Jeg skjærte opp søtpotet og sellerirot i strimler, som jeg snudde i litt smør, pepper og havsalt. Satte de i ovnen i ca 15min på 225 grader før jeg la torskefilèt og purreløk oppå og dekket over med folie.
  Jeg tok ikke tiden på resten, men stekte til torsken var ferdig. Kokte også brokkoli og hadde ved siden av.
  Denne middagen toppet nesten lammefilèten på Frati på lørdag, også er den ikke minst mye sunnere og billigere :) Anbefales!!

   

  Søndag ble jeg også overveldet av søtsug, så jeg lagde meg proteinpannekaker med sukrin gold, lett vaniljekesam og jordbærsyltetøy, og smoothie som mettet ganske lenge og tok vekk søtsuget jeg hadde. Et godt alternativ til godis og kjekt med proteiner etter en dag med både tur og litt styrketrening på ettermiddagen :)

   

  Planen for i dag er å ta med sykkelen på XXL for å få fikset girene. Det har vært kun et gir som har fungert siden jeg kjøpte den i oktober, og jeg har bare ikke prioritert å dra den med oppover igjen. Men nå er det sommer, og jeg gleder meg til å bruke den litt lengre enn 1km av gangen :)

  Ellers blir det nok ei beinøkt litt seinere for å trene de store musklene igjen før veie og måledag i morgen. 

  Ønsker alle en fin tirsdag :)

   

   


   

  Tjohoo..

  • 08.06.2014, 12:56

  I går ble jeg oppringt av Nadia som er bare sååå søt og kjærlig som vekker tanta si for å høre om hun vil gå tur <3 Selvfølgelig ville jeg det, men ingen av oss var ivrige på å gå dit den andre hadde tenkt, så vi ble enige om å ta turen opp til Estenstadmarka istedenfor. Det ble hele 8km på forskjellige stier i litt annet terreng enn jeg er vant til. Det var utrolig godt å komme seg ut i frisk luft og kjenne at kroppen måtte jobbe igjen, fordi om jeg var helt skutt kl.22 på kvelden.

  En dusj og et par riskaker etterpå ble det middag på Frati og Kino med søstern og Sandra, noe jeg hadde gledet meg til lenge og filmen sto til forventningene med både latter, gåsehud og noen tårer.

  Har blitt giddesløs til tusen etter 4mnd med minimalt lite trening og dårlig kosthold og jeg må virkelig jobbe for å komme meg i gang igjen.
  Nå har jeg muligheten til å jobbe inn gode vaner igjen mens Andreas er på ferie, så nå er det ingen kjære mor lengre. Sjokoladen er kastet og jeg tar meg heller noen moreller eller vannmelon om jeg blir fysen på noe godt til jeg får jobbet inn mengden og hva jeg putter i munnen igjen. 

  Ellers blir det også en del fokus på trening, og holde kroppen i bevegelse ofte de to neste ukene, samtidig som jeg skal unne meg å være litt mere sosial enn det jeg har vært i det siste. 

  Har fått kjøpt meg nytt treningstøy jeg ikke føler meg som ei dårlig stappa pølse i, som også hjelper på motivasjonen ;) Salg på x-life liker vi og jeg har fått invistert i treningssko, antishake tights fra Rönish, tskjorte fra Kari Traa og en smartshaker som vil være nyttig når jeg skal trene etter jobb :)

  Jeg har trua på at dette blir bra! Jeg er i gang og gleder meg til å se resultater av det jeg skal til pers med :)

  Nå skal jeg dra nytte av det fine været vi har, så smetter på meg joggeskoa og stikker ut på stien en tur.. 

  Ønsker alle sammen ei finfin pinse :)

   

  Karina

  På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

  Follow

  Search

  Bloggdesign

  hits