Follow

Fra taushet...

  • 29.06.2016, 17:40

Jeg er endelig p vei tilbake til en lettere hverdag og jeg har virkelig lyst til ta opp bloggingen igjen. Men..
legge ut bilder av middagsfatet, og hva jeg har trent osv. hver dag blir ganske s trist for alle mann i lengden. 
Derfor nsker jeg innspill fra dere kjre lesere til hva dere nsker lese om her p bloggen.

Trden vil fortsatt vre ha fokus p helse, og god livskvalitet, men samtidig er det greit ha litt andre innspill enn mat og trening n og da.
Det er tross alt helheten i hverdagen som er med p forme en god hverdag.

Mote og innkjp er ikke helt min greie, men ellers er jeg som poteten, s kom gjerne med nsker og tips hva de enn mtte vre :)
nsker dere en toppers og solfylt kveld ♥



 

  • MAT
  • Enkel hjemmelaget bernaise

    • 09.06.2016, 15:09

    Jeg er ganske glad i bernaisesaus, og p lavkarbo er det ikke akkurat innafor med posesaus.
    Jeg var innom en del sider p nettet for finne en oppskrift som jeg syntes var enkel nok, og fant til slutt denne oppskriften hos LCHF-bloggen.
    S istedenfor droppe sausen, s har jeg begynt lage sausen selv. Og denne er god!
    Denne gikk rett hjem hos Andreas ogs, s jeg str heller og lager fra bunnen av enn kjpe p pose heretter.



    Denne oppskriften holder til kanskje 3-4 personer:

    Du trenger: 
    - 300g smr
    - 3 stk. eggeplommer
    - litt sitronsaft
    - litt hvitvinseddik
    - salt og pepper
    - en desj estragon

    Slik gjr du:
    Smelt smret i en kjele og sett det til sides fr du heller det klare smret i en bolle. Hell ut bunnfallet.

    Ha eggeplommene i en bolle som tler varme mens du koker opp en kjele med litt vann.

    Ha bollen med eggeplommene over kjelen med kokvarmt vann. 
    *Pass p at bollen okke kommer i kontakt med vannet.
    Pisk kraftig i 30 sekunder med noen vanndrper i eggeplommene, og fortsett deretter piske mens du har i litt og litt av det klare smret.

    Sausen skal ikke bli varmere enn 65 grader, for da vil den skille seg.
    Hvis sausen klumper seg eller blir for tykk s pisker du bare inn noen kalde vanndrper, s blir den fin og glatt igjen. 
    Smak til med sitronsaft, eddik, estragon, salt og hvitpepper.




    Lavkarbo til meg, og litt ris som tilbehr til Andreas :) 
     

    1 mned p lavkarbo

    • 05.06.2016, 15:54

    Hei dere!
    Jeg tenkte jeg skulle oppdatere litt om hvordan det har gtt den siste mneden, og jeg m si meg ganske fornyd med resultatet s langt.
    Alle de mnedene med cravings, skuffelse og enda mer vektoppgang er endelig over!
    Og i dag er det akkurat en mnd siden jeg startet p denne livsstilen med strikt lavkarbo, og jeg har tatt av hele 5,5kg!

    April vs I dag


    Denne frste mneden har vrt som en prvemned der jeg har funnet ut hva som virker og ikke, og hvordan et par dager p hykarbo har virket inn p kroppen kontra det vre i ketose. Noe dere godt kan se p diagrammet nedenfor her.

    Jeg har ikke ftt gtt alle de turene jeg har nsket, men de jeg fikk til er jeg mer enn fornyd med.
    Styrketrening holder jeg meg fortsatt unna til jeg kommer under o store 80, for da heller
    fokusere p stramme og forme kroppen enn tenke kun vekt som jeg gjr n. 



    Fr jeg begynte med dette hadde jeg smerter under hyre ribbein nesten hver dag, og endelig er de borte! 
    Magen er ikke oppblst p samme mte, og jeg fler meg ikke som ei hygravid ku lengre :) 
    Sulten er s og si borte, men jeg tar et ekstra mltid om dagen, noe jeg tror har hjulpet p formen bedre enn forrige gang da jeg knapt hadde krefter
    til gjre husarbeid osv. Og fr jeg cravings, s er det mtehold og bacongull det gr i.

    S dette ble alts det som skulle hjelpe meg p vei1videre! Det har riktig nok tatt tid, men gi opp har aldri vrt et alternativ.

    nsker deg en flott sndag ♥

     

    Karina

    P vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

    Follow

    Search

    Bloggdesign

    hits