Follow

God morgen!

  • 03.07.2014, 07:28

Wow! Klokka er 7, frokosten er inntatt og det er første gang jeg faktisk klarer å stå opp til denne tida på snart et halvt år.
Kroppen har hatt forfall både fysisk og psykisk i en lang periode, noe som har satt sine spor. Jeg har mange ganger prøvd å komme i gang med kosthold og trening igjen, hatt skikkelig trua, men dessverre har jeg ikke vært der mentalt. En fin ond sirkel..

Jeg kjenner virkelig at dette er på god vei til å snu. Jeg har fått mere overskudd, hverdagen er lettere, kostholdet er snart på G igjen og dørstokken er ikke så stor som den har vært for å komme i gang med trening ogjen.

Siden februar har jeg faktisk klart å gå opp 13-14kg igjen, noe som beviser hvor raskt man kan falle tilbake om man ikke har stålkontroll. Tankegangen har endelig klart å snu, og jeg er fast bestemt på at jeg ikke skal være på 27+ når året er omme. Det blir derimot å finne ut hvor langt jeg faktisk kan nå ved å ha et avslappet forhold til kropp og det jeg putter i munnen.
Jeg er godt i gang med trening og kosthold, og har allerede gått ned et par kg den siste uka :)
På fredag går jeg ut i ferie, så de neste to dagene blir det å jobbe litt ekstra før det blir avslapping i to uker. Det gledes!

Ønsker alle en fin torsdag :)

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits