Follow

Det som skulle bli en perfekt tur...

 • 12.07.2015, 20:42

Turen med Nadia skulle bli perfekt med fantastisk vær, nøtter, smoothie og nok drikke i sekken, og mot Våttakammen gikk vi. Vi tok en annen vei hjemmeifra enn hva vi er vant til, men vi fant ut at vi ville komme oss til destinasjonen uansett.

Seriøst!! Lite visste vi at vi ville bli forfulgt av en hel sekt av 30-40 fluer hele veien fra Byåsen butikksenter til halvveigs ned mot Ila.. Det var så ille at vi faktisk droppet toppturen vi hadde planlagt og løp ned mot byen istedenfor.. Vi lo og viftet med armene, og denne turen er i alle fall ikke noe vi vil glemme med det første.
Plutselig! Midt i bakken var de alle borte bare... Vi aner ikke noe annet enn at de kom frem på en viss høyde, og dro igjen i en viss høyde.. Rart var det, men jaggu så godt det var å slippe å bli terrorisert av disse ekle krypene til slutt. Vi har gått i marka med solkrem og svette flere somre og aldri har vi vært borti noe lignende, og skal love deg at vi håper vi aldri må igjennom noe slikt igjen haha.. 

Turen kom på hele 13km, og slitne til tusen ble vi. Jeg bomma jo litt på matfronten i går, så passet på å få i meg proteiner før vi dro og det var stor forskjell på hva kroppen tålte i dag kontra i går. Det var vanskelig å komme på å ta bilder under "angrepet", men fikk tatt noen da vi kom ned til sentrum istedenfor. 

Alt i alt, var det en fin og morsom tur med is og en pust i bakken ved finalebanen til slutt :)


 

 • MAT
 • Hjemmelaget lasagn

  • 12.07.2015, 10:35

  Hei alle sammen!

  I går gikk jeg meg en tur på 6km, og prøvde meg på litt styrke med pushups, sit-ups og knebøy etterpå. Hadde visstnok ikke spist helt riktig tidligere på dagen, for jeg ble helt tom for energi og måtte avbryte. Da det er bare å kjøre på videre og lære på nytt hvordan kroppen reagerer nå kontra da jeg var på topp.

  Etter en godkjent hvilepause begynte jeg å lage hjemmelaget lasagn, noe jeg har hatt lyst på lenge nå. Den smkte mye bedre enn de ferdigpakkene fra butikken, så nå blir det å introdusere Andreas for denne og krysse fingrene for at han liker det.
  Med salat som tilbehør, har jeg alene middag i 4 dager av denne :)

  Tok noen bilder underveis og tenkte å dele oppskriften med dere.

  - Her kan man velge og vrake i hva man ønsker å ha oppi. Mine ingredienser ble: Alle 4 fargene i paprika, sellerirot, løk, squash, 1 boks hakkede tomater, 1ts sukker og masse piffi og paprikakrydder.

  Skjær av 1/3 på hver enkelt paprika og hakk de i ønsket størrelse.
  Kutt opp løk og sellerirot. (Selleriroten tar litt tid å få mør, så ta den gjerne i pittesmå biter om du ikke ønsker tyggemotstand).
  Stek 400g kjøttdeig og ha oppi ønsket megde krydder. 
  Surr grønnsakene lett i panna, hell i tomatene og la det putre litt under lokk.
  Bland i kjøttdeig og smak til med sukker og ev. mere krydder.

  Legg halvparten nederst i en ildfast form, legg skiver av squash i mellom og legg på resten av blandingen før du topper med ost. 
  Stekes i ca.15 minutter på 225c. I mens du lar den hvile litt, kan du legge inn i en baguette i ovnen i ca.10 minutter.

  Serveres med salat og hvitløkssmør, bon appetit :)   

  Endelig lørdag!

  • 11.07.2015, 15:20

  Da var det endelig helg igjen og kan ikke huske sist det var såå godt med helg. Å begynne på jobb kl.6 hver dag er nok hverdags for noen, men ikke akkurat for meg. Jeg er kronisk slumrer, og elsker å være lenge oppe og sove lenge på morran. Så nå føles det sykt godt med helg. 
  Jeg har sovet lenge, spist muskelfrokost, hjulpet Nadia med neglene, og skal straks en tur på butikken for å få tak i det siste til middagen i kveld. Etterpå stikker jeg ut for å bevege litt på kroppen og nyte litt av det fine været vi endelig har igjen. 

  Mandag igjen, og 3! uker barnefri

  • 06.07.2015, 20:57

  Hei kjære leser!

  Forrige uke gikk kjemperaskt med superfint vær og mange aktiviteter, tur, grilling, stivkrampesprøyte og hygge med gutten og venner.

  Andreas startet i går sin 3! uker lange ferie med pappan, og jeg sitter og legger en plan på hva jeg skal gjøre i denne tiden. 
  Noe jobbing blir det, men har en del tid til overs så jeg skal komme meg i bevegelse minimum 3 dager i uka og fokusere på riktig kosthold.
  Jeg er på et punkt der jeg går raskt fra motivert til umotivert, og det har vært generelt vanskelig å fokusere på riktig kosthold og spesielt de ukene jeg ikke har vært alene. Så uansett hvor tungt det blir å være uten han i flere uker, skal jeg nå få utnyttet det så godt som jeg bare kan. Målet er i alle fall å klare å snu tankegangen tilbake der den hører hjemme slik at jeg får det til hver uke!

  Jeg er superspent på utfallet, fordi om jeg ikke har så høye forventninger til meg selv denne gangen. Men at jeg skal ha det bedre og lettere enn i dag, det er jeg helt sikker på! Grunnlaget for uka er lagt og kjørte en lett økt med strikk, knebøy og planken i 30 sek. (I morgen blir det enda mer!).

  Avslutter kvelden med en frisk smoothie og ønsker deg en fin uke :)
   

  Karina

  På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

  Follow

  Search

  Bloggdesign

  hits