Follow

Fotoshoot

 • 29.10.2015, 22:48

En av mine hobbyer er fotografering. Jeg kjøpte mitt første speilrefleks da jeg gikk gravid for 6 år siden, og fikk anbefalt å starte med manuell instilling. Jeg tok dette bokstavelig og sleit virkelig med å forstå kombinasjonene på innstillingene, og kameraet ble i perioder ikke tatt i bruk på flere måneder. Jeg ga ikke opp, og har prøvd og prøvd meg frem, og enda kan noen bilder bli helt på jordet. Jeg tar for det meste bilder av mennesker, og blir like begeistret for hver gang når jeg ser hvor mye jeg faktisk har forbedret meg siden sist gang. Enda mere stas er det når de som får bildene blir fornøyde også.
Drømmen er å kunne leve av fotografering en dag. Og frem til da.. Vil jeg fortsette å forbedre meg så mye jeg kan.

Her er noen konfirmasjonsbilder jeg tok i år.
 

#Foto #hobby #konfirmasjonsbilde

Hyttetur

 • 27.10.2015, 19:00

I helga var jeg og Andreas invitert med på hyttetur, noe vi hadde gledet oss til lenge begge to. En helt fantastisk plass med tursti og mye gøy å finne på både for store og små. Været kunne ha vært bedre, men vi fikk heldigvis oppholds på lørdag hvor vi gikk et stykke bort til fjæra for å grille og slappe av. Det ble hele 5 timer ut i frisk luft, og telefonen lå så og si ikke framme på hele helga. Å få koble helt av ei helg med familie og fine mennesker er noe av det beste vi kunne fått akkurat nå! Det gjorde så utrolig godt for både kropp og sinn.

Har du hatt en fin helg? • MAT
 • Pizza med havrebunn

  • 21.10.2015, 19:30

  I dag ble det en sunnere hjemmelaget pizza inspirert av Hilde (Bedre meg) på oss, og en enklere pizza enn dette skal du lete lenge etter! 
  Denne ble akkurat passe med to stykker hver til meg og Andreas på 5år, så om dere er flere er det bare å doble oppskriften så mange ganger du vil.

  Ingredienser bunn:
  2dl havregryn
  1dl revet ost
  1 egg
  litt over 0,5dl vann

  Slik gjør du:
  Sett stekovnen på 225 grader og varmluft.
  Mal 1dl av havregrynet til havremel og bland alle ingrediensene i en bolle.
  Smør så røra jevnt utover bakepapiret og sett bunnen i ovnen i 10-15min. (kan være greit å sjekke den innimellom så den ikke blir brent).
  Mens bunnen steker, kan du steke og kutte det du vil ha som tilbehør på pizzaen.
  Når bunnen er ferdig stekt, tar du den ut og topper den med det du måtte ønske.

  Så enkelt at Andreas tok på seg å lage bunnen, og så godt at rubbel og bit ble spist opp.
  Vel bekomme!
  #pizza #sunnere #middag #middagforto

  Skal det være litt kake?

  • 20.10.2015, 14:59

  Joda, i går var det mandag og nye muligheter til å fortsette på den fine veien jeg har vært på den siste uka. Jeg bukka under for både kaker og McDonalds, men bortsett fra det så var det helt okay med knekkebrød, salat og skiver utover dagen. Jeg klarte meg med to kakestykker og bestilte heller lettbrus og sidesalat til burgeren.
  Dette begynte jeg med forrige gang jeg gikk ned i vekt også, men pomes frites og cola har vært alt for fristende til at jeg har tatt sunnere valg i det siste. 

  Er det da sagt at jeg har feilet? Jeg spiste tross alt junk.. Noe som ikke skal ha plass i et sunt kosthold, og spesielt ikke midt i uka.
  Svaret er NEI! 
  Man skal kunne kose seg, være sosial og ha muligheten til å spise det man vil fordi om man skal forsøke å gå ned i vekt, eller holde på vekta. For alt kommer an på hyppigheten, mengden og serveringa. Jeg blir umotivert av å gå på en streng diett uten å kunne unne meg noe godt i mindre mengder, og det å kan få lov er nok med på å gi meg et mer avslappet forhold til vektnedgangen også.

  Så i kveld kommer søstern og barna på filmkveld, og jeg og Andreas startet dagen med å lage en sunn gele av Funlight saft som vi tenkte å kose oss med. Denne bruker jeg å toppe med vaniljekesam/yoghurt og friske bær eller frukt oppå. Jeg synes fruktfesten er best på smak, og jeg får heller ikke cravings på mer når jeg er ferdig med en porsjon. Enkelt og gøy å lage for barna er det også!

  Ønsker deg en fin tirsdag :)

   


   

  #Kosthold #sunnerevalg #koseseg 

  Hvordan gikk det med vekta?

  • 18.10.2015, 21:06

  Ei fantastisk uke er over, og denne har vært så mye bedre enn alle de ukene som har vært det siste 1,5 årene.
  Jeg har følt glede på en helt annen måte, ting har vært litt lettere å ta tak i, de store fristelsene har vært lette å velge bort, og kostholdet har vært kjempebra.
  Utrolig deilig å slippe å være redd for hvor mye jeg kom til å spise, og istedenfor være fornøyd når det er tomt. Jeg er fortsatt trøtt og sliten om dagen, men det vil nok bli bedre når vekta går litt lengre ned.

  Vekta i dag viste -2,2kg siden forrige søndag og jeg er kjempefornøyd!
  Aktivitetsnivået har ikke vært så høyt, men med godt grunnlag på resten har ikke det spillt så stor rolle denne uka. Jeg har uansett mestret å yte mer enn det som først var planlagt.

  Dagen i dag startet seint så frokosten ble til brunch, og etter 3 episoder med Devious maids ble jeg så rastløs at jeg tok på meg treningstøyet og gikk meg en tur opp til mamma. En del oppoverbakker ble det, og motivasjonen holdt seg faktisk oppe hele veien og jeg gleder meg til fortsettelsen neste uke.
  Nå er jeg stappmett på middag og skal kose meg med Fast & furious 7.
  Avslutter med noen bilder av det jeg har kost meg med denne uka.

  Håper alle har hatt en fin søndag!   #livsstilsendring #vektnedgang #vektkontroll

  Endelig på rett vei!

  • 15.10.2015, 21:59

  Yes!

  Denne uka har vært fantastisk bra med kosthold og litt aktivitet i motsetning til de siste årene. Haha! 
  Har fortsatt bare gått en tur enda, men den ble også lengre enn jeg jeg hadde planlagt. Kun fordi jeg virkelig hadde lyst!
  Og uka er ikke over enda.. Normale megder mat, ingen godteri, men jeg har virkelig kost meg. Jeg er absolutt en godtemons, men det er ingen problem når jeg endelig klarer å bytte ut dårlig godis med sunnere goder som popcorn, jordbær og gresk yoghurt, proteinpannekaker med hjemmelaget syltetøy osv. 

  Og humøret da! Hjelpe meg, jeg har foret kroppen og hjernen med gift i mange, mange måneder!
  Så nedfor, negativ og frustrert uten å klare å komme meg ut av den onde sirkelen uansett hvor mye jeg hadde lyst. 
  Jeg ga heldigvis aldri opp, for å ha det slik resten av livet er ikke noe jeg unner noen.
  Og tenk! Alt som skulle til, var noen dager med riktig mat. Ikke en uke en gang.

  Det har tatt lang tid å komme hit jeg er i dag og mye jobbing med å lære meg selv hvor mye jeg virkelig ville "leve" igjen, og ikke kjenne på hvor sliten jeg ble av å ligge i sofaen. I to dager nå har jeg hatt mye bedre humør, og de rette valgene har vært mye enklere å ta hver dag. Helt utrolig!  Etter hvert kommer det sunne(re) oppskrifter her på bloggen på hva du kan lage deg om du får lyst på noe godt å spise med god samvittighet.

  Stay tuned..

  Hjertesalat med tomat, skinke, agurk, grissini og balsamico dressing.

  Proteinpannekaker til kvelds med kalorifri sjokoladesirup, hjemmelaget syltetøy uten sukker, friske bær og epler.  Middag på Tai Tai i dag hvor jeg valgte liten boks istedenfor en stor. Stappmett fordi ;)

  8,23km tur istedenfor 6 som var planlagt. Yey!

  #helse #kosthold #bedrehelse #mat #vektkontroll #vektnedgang

  Innafor på en søndag

  • 12.10.2015, 22:13

  Søndag fikk jeg sove lenge, noe jeg absolutt trenger for tida. Andreas ble henta kl.11 og jeg ble hjemme for å få unna litt husarbeid i mellomtida. Til middag var det en stolt og ivrig gutt og mimmi som hadde mye å fortelle om FMX show i dødens dal da de kom hjem med signert plakat av André Villa og greier. Etter middag ble barneTV valgt bort til fordel for montering og kjøring med bilbane med tull, tøys og mye glede hos oss begge to. Er så glad for at jeg fortsatt digger å leke med gutteleker! Håper flere hadde det fint med sine kjære i går!

  Karina

  På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

  Follow

  Search

  Bloggdesign

  hits