Follow

Gi håp til jul

  • 14.12.2015, 19:00

Pga kreft hadde jeg i fjor på denne tiden allerede mistet noen jeg er glad i, samtidig som usikkerheten på hvor lenge jeg skulle få ha pappa hos meg gnagde. Vi hadde fått et hint om at operasjonen skulle skje noen dager før julaften og jeg var fast bestemt på at om han måtte tilbringe julaften på sykehuset, så skulle i det minste julen komme til han når vi hadde spist ferdig her hjemme. Julen er den høytiden man skal kunne føle glede, glemme bekymringer og sorger og føle seg trygge sammen med familie og sine kjære.

Julen handler heller ikke bare om en dag.. Den har mange dager og timer hver dag hvor pasienter av ulike årsaker både er og føler seg ensom og trist. 
Jeg ber dere derfor om å støtte Kreftforeningen nå, da julen er en av de tyngste høytidene for pasienter og pårørende som har denne sykdommen hengende over seg.
Når du gir en gave til kreftforskningen, får ditt valgte sykehus en stjerne slik at alle skal kunne kjenne på et håp. Kanskje ikke for seg selv engang, men da i det minste for noen andre. Vi var heldige og slapp unna operasjon før jul og jeg har en foreløpig friskmeldt far som jeg kan gi en klem til når jeg måtte ønske, takket være kreftforskning.

En begravelse og en friskmelding fikk jeg oppleve på nært hold på bare noen få måneder,
men jeg er utrolig glad for at forskningen gjør at flere kommer hjem! 

Jeg gir min støtte hver jul. Gå til: https://kreftforeningen.no/jul/ og gi din støtte du også :)

Karina

På vei1videre med vektnedgang, personlig utvikling, hverdags, og flere rariteter jeg fyller tiden min med.

Follow

Search

Bloggdesign

hits